Luckyboysunday, want gewoon is maar gewoon

Op zoek naar een origineel kraamkado? Of wil je je kind graag verrassen met een bijzondere knuffel? Dan raden we je aan om de collectie handgebreide knuffels van Luckyboysunday eens te bekijken. Wat dit merk zo uniek maakt? Niet alleen de hoge kwaliteit alpacawol waarvan de knuffels gemaakt worden, maar ook de grappige en ongebruikelijke uitstraling die ze hebben, waardoor iedere knuffel zijn eigen karakter en emoties kan laten zien.

Je zou de Luckyboysunday collectie het beste kunnen omschrijven als een kunstcollectie, maar dan wel echt bedoeld om mee te spelen. De knuffels zijn handgemaakt en zeer sterk, waardoor ze alle spannende avonturen die ze met kinderen beleven zeker zullen overleven.

Een unieke kijk op de wereld van kinderen én volwassenen

De Deense ontwerpers Camilla Koerschen en Camilla Ebdrup zijn zeer creatieve textielontwerpsters die al sinds 2007 vele kinderkamers en woonkamers versieren met hun unieke ontwerpen. Behalve knuffels maken ze ook kussens, vloerkleden en beddengoed, voor zowel kinderen als volwassenen. De ontwerpsters proberen door middel van hun unieke stijl de wereld van kinderen en van volwassenen samen te brengen. Want waarom zou een product alleen maar kinderen óf volwassenen aanspreken, en niet allebei? Dankzij de uitstekende kwaliteit en de goede afwerking passen alle Luckyboysunday producten prima in een volwassen interieur én in een kinderinterieur.

Toffe kinderkamer accessoires van Deens merk

Fair trade staat centraal

De productie van de knuffels en kussens van alpacawol gebeurt geheel volgens het fair trade principe. In Bolivia worden al eeuwenlang alpaca’s gehouden voor hun kostbare wol dat zo zacht is als kasjmier maar veel sterker. Ook heeft men in Bolivia de kunst van het breien door de eeuwen heen weten te perfectioneren. De bevolking verdient een eerlijke prijs voor de wol en voor het handwerk, zodat het voor iedereen een win-win situatie is.

Kies je eigen stijl

Zoals we al schreven, de knuffels hebben ieder hun eigen karakter en eigen emoties. Voor ieder kind is er wel een knuffel te vinden die hem of haar aanspreekt, en allemaal zijn ze op zoek naar een baasje of bazinnetje om heerlijk mee te spelen. Misschien kiest je kind voor de schattige Mause, die met zijn nieuwgierige, omhoogkijkende oogjes zeker onze harten al heeft gestolen. Of misschien liever de zielig kijkende Gorby die smeekt om geknuffeld te worden. Als je hem eenmaal vasthoudt, laat je hem nooit meer los. Houdt je kind meer van karakters die niet echt dat schattige effect hebben, dan is bijvoorbeeld Bad Eye Lilly of Balthazar een goede keuze.

Ook de kussens, dekens en kleedjes hebben grappige en opvallende karakters. Hou je hier niet zo van, dan zijn er ook genoeg abstracte ontwerpen, zoals geometrische vormen bijvoorbeeld. Ook zie je veel geprinte teksten voorbijkomen, iets wat zowieso goed in het huidige modebeeld past. Dus of je nu oud of jong bent, bij Luckyboysunday vind je altijd wel iets moois voor je interieur.