rodeli

Ferm living, geniet van Deens design met een grafisch tintje

Wie van Deens design houdt, zal zich zeker thuis voelen bij Ferm Living, de trendy interieurwinkel van ontwerpster Trine Andersen. Haar prachtige woonartikelen zijn te herkennen aan hun eenvoud, grafische vormen, strakke lijnen en natuurlijke kleuren. Trine weet als geen ander hoe je traditionele Scandinavische designconcepten kunt combineren met grafische kunst, waardoor ze echt een unieke stempel weet te drukken op haar creaties.

Inspiratie vind je thuis

Het begon allemaal een jaar of tien geleden met het ontwerp van een behangpatroon voor Trine’s eigen huis. Ze was zo tevreden met het resultaat dat het haar inspireerde om meer te gaan ontwerpen. Niet alleen voor haar eigen huis, maar ook om anderen er blij mee te maken.

Bij Ferm Living vind je onder andere kleine meubels, bed textiel, kinderkamers, muurdecoraties, keukenaccessoires, verlichting en vloerkleden. De artikelen in de Home en de kindercollectie vallen op vanwege hun speelse en vrolijke elementen. Over de kleuren is goed nagedacht, ook al veranderen ze per seizoen, toch passen ze allemaal goed bij elkaar, waardoor artikelen uit verschillende collecties gemakkelijk met elkaar te combineren zijn.

Wie de kinderkamer wil opvrolijken kan bij Ferm Living terecht voor mooie en praktische opbergsystemen, vrolijke muurstickers en prachtige behangpatronen voor kinderen van alle leeftijden. Extra details zoals sierkussen, dekbedovertrekken en wandlampen maken de kamer met hun grafische ontwerpen echt compleet.

Eerlijke en natuurlijke materialen

Voor iedere smaak is er wel iets te vinden, van mooie blokpatronen tot strakke lijnen of speelse vlakken. Daarnaast is ook de natuur een belangrijke inspiratiebron, dus vloeiende lijnen en mooie natuurlijke materialen ontbreken ook zeker niet. Wie groene vingers heeft kan zich uitleven met de Green Living collectie, die bestaat uit mooie potten, vazen, plantenbakken en plantenhouders, die ook heel geschikt zijn als room divider.

Alle materialen die Trine gebruikt zijn eerlijke materialen die al generaties lang worden gebruikt om ons interieur te verfraaien, denk aan keramiek en porselein, hout, leer, papier en katoen. Ferm Living probeert zoveel mogelijk duurzame en organische bronnen te gebruiken voor haar materialen.

Metaal is ook een belangrijke materiaalsoort, waar onder andere de populaire draadmand van wordt gemaakt. Deze opvallende mand met houten deksel is een mooie aanwinst in iedere woon- of werkkamer. Gebruik hem als opbergmand of als (bijzet)tafel, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Aandacht voor details

Messing is ook een goed voorbeeld van hoe metaal je huis kan aankleden. Deze metaalsoort heeft een mooie, warme kleur en is zeer geschikt voor kleine decoraties waarmee je ‘de puntjes op de i’ kan zetten in je interieur. Denk aan mooie kandelaars voor op tafel tijdens het kerstdiner of een paar prachtige messing vazen voor op het dressoir. Dankzij de perfecte afwerking en de hoge kwaliteit van de materialen, heb je met Ferm Living echt een tijdloos product in handen waar je lang plezier van kunt beleven. Enthousiast geworden? Dit merk is verkrijgbaar bij meerdere winkels in Nederland, waaronder CozyKidz. Voor iedere kinderkamer eigenlijk wel een aanwinst, dus je zal je er niet snel een buil aan vallen.